www.degroteput.nl
FLORA- EN FAUNAVERENIGING ‘DE GROTE PUT’
Home Home Historie Historie Bestuur Bestuur Contact Contact Nieuws Nieuws Galerie Galerie links links
Voor de volgende vissoorten gelden de volgende wettelijke gesloten periodes: Snoek: van 1 maart tot aan de laatste zaterdag van mei (IJsselmeer: tot en met 31 mei). Barbeel, kopvoorn en winde van 1 april tot en met 31 mei. Snoekbaars en baars*: van 1 april tot aan de laatste zaterdag van mei (IJsselmeer: tot en met 31 mei). Beekforel: van 1 oktober tot en met 31 maart. Elft, fint, kwabaal, meerval, serpeling, sneep, zeeforel, zalm, zeeprik en vlagzalm: het hele jaar.
GESLOTEN PERIODES
u bent hier: home - regelgeving
Naam Wettelijke maat in centimeters Baars 22 Barbeel 30         Beekridder 25 Bot 20 Forel (bron, beek en regenboog) 25 Kopvoorn 30 Ruis- / rietvoorn 15 Serpeling 15 Sneep 30 Snoek 45 Snoekbaars 42 Winde 30 Zeeforel          40 Zeelt 25
MINIMUMMATEN
Vis kleiner dan bovengenoemd dient direct na vangst terug te worden gezet in hetzelfde water.
Op deze pagina enkele landelijke regelgevingen, zie ook de website van Sportvisserij Nederland.
Wat we met elkaar hebben afgesproken! Regels welke gelden voor ‘DE GROTE PUT’. er mag alleen vanaf de steigers worden gevist, oevers worden vermeden. als er gebruik wordt gemaakt van een tentje (karpervissen) dan mag deze worden opgezet op de daarvoor bestemde plaats bij steiger vier, vijf en zes. er mag niet tussen de beplanting worden gelopen, altijd naar de waterkant via de verharding en de paadjes. we laten geen rommel achter aan de waterkant. broedende vogels mogen niet worden verstoord. het poortje in het hek over de brandweerweg moet zowel bij ingaan als uitgaan worden afgesloten. op de brandweerweg mogen geen auto’s worden geparkeerd, in en uitladen van de spullen is tot het hek toegestaan. gevangen vis dient altijd te worden teruggezet. het gebruik van een leefnet is alleen toegestaan tijdens een door de vereniging georganiseerde viswedstrijd. het gebruik van gekleurde maden is niet toegestaan. er is een beperking van de aassoorten die mogen worden gebruikt. Lees hiervoor de algemene bepalingen op de vergunning.
Copyright © 2012 degroteput.nl Developed by Anton Driesprong